Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem esrarın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve basit şekilde yangın alanlarını vazgeçme etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Belirtilen bu hengâm dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu konuda dikkatli sürdürmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an üstelik dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah kırmızııyoruz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya akıllıca birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın taçı keşik yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha şu denli ziyan vermesi önlenir.

Kullanılacak erkek sayısı 100 kişuygun aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Bu yangın kapısı proje, baştan sona yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat davranışlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir alan yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page