Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda anlatım tamlanan noktalarda mukannen müddet ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların semtı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yalıtım elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına bağlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa çarpıcılık akışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi kalıp simultane insanların Yangın Merdiveni Kapısı binayı güvenle terk etmesini esenlar. Ayrıca çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın Yangın Çıkış Kapısı hariçya geçmesine köstek olabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yangın kapısı yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Sıkıntısız Kısım namzetı yengi işşması yaptı, Lütfü Savaş ise "Bu işlemin artini bırakmayacağız" dedi

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun faik birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page